سردار کوثری: توانمندی موشکی و مسائل منطقه‌ای به آمریکا ربطی ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: توانمندی موشکی و مسائل منطقه ای ابدا به آمریکایی ها و غرب ربطی ندارد و آنها نمی توانند در این زمینه ها درخواست های زیاده خواهانه داشته باشند.

به گزارش مشرق، اسماعیل کوثری با اشاره به مذاکرات احتمالی میان ایران و ایالات متحده طی روزهای آتی، گفت: مذاکره مولفه ای دوطرفه بوده و آنها نمی توانند مسائلی را از قبل به ما تحمیل کنند لذا خواسته هایمان مشخص است؛ به عبارتی مذاکرات فقط در حوزه هسته ای خواهد بود و آمریکایی ها باید همه تحریم ها را لغو کنند و اگر چنین موضوعی محقق نشود، زیر بار خواسته های هسته ای آنها نخواهیم رفت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم اظهار کرد: در این راستا چارچوبی مشخص و به وزارت امور خارجه داده خواهد شد تا برابر قانون مصوب مجلس شورای اسلامی اقدام شود؛ غنی سازی باید در خاک ایران اسلامی انجام شود زیرا کشورمان فعالیت صلح آمیز هسته ای داشته و هیچ اقدامی خلاف قوانین آژانس بین المللی انرژی اتمی نداشته است.

وی تصریح کرد: آنها همواره تلاش می کنند کشورمان را متهم به ساخت و تولید سلاح هسته ای کنند در حالی که رهبر معظم انقلاب اسلامی با صراحت در این زمینه فتوا داده اند لذا طرح چنین موضوعی از سوی غربی ها عملا دروغ و فریب کاری است.

کوثری با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی و غربی برای طرح موضوعات غیرهسته ای در مذاکرات، ادامه داد: توانمندی موشکی و مسائل منطقه ای ابدا به آمریکایی ها و غرب ربطی ندارد و آنها نمی توانند در این زمینه ها درخواست های زیاده خواهانه داشته باشند.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش برخی کشورهای اروپایی مانند فرانسه به منظور دخالت در روند مذاکرات میان ایران و آمریکا، خاطرنشان کرد: اروپایی ها نشان داده اند که آلت دست ایالات متحده هستند و اختیاری از خودشان ندارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • پیروزه IR ۰۷:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    1 0
    کشورهای اروپایی .بازیچه و دلقک آمریکا هستند و اختیاری از خود ندارند.
    • IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
      0 0
      دقیقا دیروزه
  • US ۰۸:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    0 0
    دنبال موشکی هم هستند این کرم رو اعراب و اسراییل ریختند
  • US ۰۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    0 0
    سلاح هسته ای بسازید
  • IR ۰۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    1 0
    جناب سردار کوثری موضوع هسته ای هم می توانست به آمریکا و غرب ربطی نداشته باشد اما از ترس تحریم ها و فشار اقتصادی خودمان ربطش دادیم بعد از هسته ای همین تحریم ها و فشارها را برای موشکی و منطقه ای و سایر موضوعات اعمال خواهند کرد و باز ما مجبور خواهیم شد به آنها ربطش دهیم پس نباید وارد بازی با غرب شویم به کارمان با قدرت ادامه دهیم و به آنها بگوئیم هیچ کاری به شما ربطی ندارد و هر غلطی می خواهید انجام دهید
  • IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    1 0
    در صورت شکست مذاکرات و کارشکنی دوباره آنها و جلو آمدن بیشتر ناوگان شان، آزمایش فوری و فوق ضربتی ۲ موشک سری و تاکنون ظاهر نشده با کلاهک فوق سنگین و قدرت ویرانگری فرای محاسبات و پنداشت آنها در دل کویر و وسط دریا و باحضور کارشناسان برآورد نظامی باید انجام شود. پاره کردن یکباره محاسبات قبلی آنهاست که پای آنهارا از قدم های بعدی لرزان و منصرف میکند. ایران این مشت ذخیره استراتژیک قدرتی را باید همیشه داشته باشد برای کم کردن روی گرگ و کفتارهای جهان.
  • محمدایوب IR ۰۹:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    1 0
    دمت گرم سردار

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس